Vakantie in Drenthe

Vakantie in Drenthe Ontdek de magie van een vakantie in het mooie Drenthe. Laat je verrassen door de prachtige natuur de rust, de ruimte en de authentieke dorpsjes in de omgeving. Kom volledig tot rust en geniet van het ultieme ontspanningsgevoel dat Drenthe te bieden heeft. Op ons kleinschalige Vakantiepark Zonnetij ervaar je alles waar je naar verlangt – rust, ruimte en ontspanning!

 

 

zonnetij - vakantie naar drenthe

Vakantie in Drenthe

Vakantie in Drenthe, de oerprovincie van Nederland. Wist je dat Drenthe de dunst bevolkte provincie van Nederland is? Hier ontdek je volop rust en ruimte te midden van de prachtige natuurlijke schatten die de vele nationale parken en natuurgebieden te bieden hebben. Verken de sfeervolle dorpen met hun authentieke es- en brinklandschappen, dompel jezelf onder in de rijke cultuurhistorie en geniet van de bruisende steden. In Drenthe vind je het allemaal, een onvergetelijke vakantiebestemming.

 

 

drenthe

Ga je op vakantie in Drenthe, verblijf dan op Vakantiepark Zonnetij

 

Ga je op vakantie in Drenthe? Dit is een ideaal gelegen, kleinschalig vakantiepark voorzien van verschillende soorten vakantiehuisjes, direct aan het Nationaal Park ’t Dwingelderveld.
Je hebt de keuze uit luxe vakantiebungalows, heerlijk genieten met de houtkachel aan. Of toch een knusse Noorse bungalow.

Onze groepsaccommodatie tot 18 personen is heerlijk vertoeven met de houtkachel en sauna om te ontspannen

De ligging is uniek. Je loopt vanuit je vakantieverblijf zo het bos van  Nationaal Park ’t Dwingelderveld in, en dan heerlijk genieten van de prachtige paarse heide in de herfst. 

Je kunt er prachtige fietstochten maken, Mountainbiken en vele wandeltochten met of zonder je trouwe viervoeter.
Maar misschien wil je te paard de omgeving verkennen, dit ligt ook in de mogelijkheden. De paarden staan voor je klaar!

Verblijven Vakantie naar Drenthe

 

Bungalow Drenthe

Ligging Vakantiepark Zonnetij

 

De ligging van Vakantiepark Zonnetij is zeer centraal voor je vakantie naar Drenthe. Het ligt namelijk tussen 3 Nationale Parken in, en in de directe omgeving vele Natuurgebieden. In de directe omgeving vind je bijvoorbeeld:

Ook kunt u vanuit Vakantiepark Zonnetij Museums, pretparken en Cultuurerfgoed bezoeken. Je komt tijd te kort er is zoveel te doen in Drenthe.
U kunt op Drenthe.nl kijken naar wandeltochten, fietstochten, activiteiten etc. die er in Drenthe te doen zijn.

Vakantiepark Zonnetij ligt in het buurtschap Lhee waar het lijkt alsof de tijd er heeft stilgestaan. Zandpaden doorkruisen dit dorpje en aan de Brink staan riet gedekte boerderijen van wel honderden jaren oud. Via de Es kom je in het bekende groene Brinkdorp Dwingeloo op 2 km. afstand. Hier staan winkels, diverse restaurants en leuke terrasjes rondom de Brink.

 

Vakantie in Nationaal Park ’t Dwingelderveld

NP ’t Dwingelderveld is ca. 3500 ha. groot. Een uniek Park met liefelijke vennen, oeroude Pingo’s, Grafheuvels, Bossen, Zandverstuivingen en enorme vergezichten over de heide. Door de wisselende Natuur is er ook een verscheidenheid aan Flora en Fauna. Het is enorm groot, wil je Rust, Ruimte en Relaxen? dit zul je zeker vinden in dit unieke Nationale Park ’t Dwingelderveld in Drenthe.

Op Vakantie naar Drenthe! Natuurlijk genieten op een kleinschalig Vakantiepark Zonnetij Dwingeloo Drenthe, ontspannen en relaxen in de mooie natuur.

 

vakantie naar drenthe- dwingelderveld

Welkom in de rust van Drenthe