Drenthe

 Op vakantie in Drenthe…wat een goed idee! Genieten van de ruimte, de rust, de prachtige omgeving, de donkere nachten, de vallende sterren en de relaxte bevolking.

Wanneer u kiest voor een vakantie op Zonnetij zult u al deze positieve eigenschappen van Drenthe dubbel en dwars ervaren. Bovendien geniet u van de kleinschaligheid en gemoedelijkheid die het park u te bieden heeft.

Lekker wandelen, fietsen, MTB-en of paardrijden in het Dwingelderveld, verrast worden door de schoonheid van het bos en de grote stille Dwingelose heide….hoe fijn is dat!
Heerlijk ontspannen en relaxen in het vakantieverblijf, dat is pas natuurlijk genieten.

Of u nu kiest voor een klein houten vakantiehuisje of een luxe vakantiebungalow of misschien met vrienden of familie in de groepsaccommodatie verblijven, U zult zich zeker thuis voelen en heerlijk ontspannen en genieten van de Natuur en rust om u heen. 

Er is genoeg te doen voor jong en oud. Er zijn vele leuke uitjes in de omgeving. Van pretparken tot cultuur.  Vakantiepark Zonnetij, ligt tussen  3 Nationale Parken en Natuurgebieden in. En direct aan het bekende NP ’t Dwingelderveld. 

Dus…aarzel niet en kom naar het kleinschalige vakantiepark Zonnetij,  direct gelegen aan het Nationaal Park ’t Dwingelderveld.

Contact