Kerst in Drenthe

Kerst in Drenthe

Kerst in Drenthe Ontdek de magie van Kerst in Drenthe! Een perfect idee om te genieten van de prachtige natuurgebieden en landelijke omgeving. Kom helemaal tot rust en ontspan tijdens jouw vakantie in Drenthe, op het kleinschalige vakantiepark Zonnetij. Hier vind je alles wat je nodig hebt: rust, ruimte en ultieme ontspanning!

 

 

zonnetij - vakantie naar drenthe

Kerst in Drenthe en de omgeving

Ga op vakantie naar Drenthe, de Oer provincie van Nederland. Ontdek de pure schoonheid van de dunst bevolkte provincie van Nederland. Geniet van de serene rust en uitgestrekte natuur in de vele Nationale Parken en Natuurgebieden. Laat je betoveren door de charmante Es- en Brinkdorpen, bewonder de rijke geschiedenis in de musea en verken de levendige steden en de leuke kerstfairs en kerstmarkten. Ervaar het allemaal in Drenthe.

drenthe

Kerst in Drenthe, verblijf dan op Vakantiepark Zonnetij

 

Ga je met kerst in Drenthe? Dit is een ideaal gelegen, kleinschalig vakantiepark voorzien van verschillende soorten vakantiehuisjes, direct aan het Nationaal Park ’t Dwingelderveld.
Je hebt de keuze uit luxe vakantiebungalows, heerlijk genieten met de houtkachel aan.

Of toch een knusse Noorse bungalow.

Onze groepsaccommodatie met heerlijke houtkachel en sauna om tot rust te komen. De ligging is uniek. Je loopt vanuit je vakantieverblijf zo het bos van ’t Dwingelderveld in, en van daar loop je zo de grote stille Dwingeloose heide op.

Je kunt er prachtige fietstochten maken, Mountainbiken en vele wandeltochten met of zonder je trouwe viervoeter.
Maar misschien wil je te paard de omgeving verkennen, dit ligt ook in de mogelijkheden. De paarden staan voor je klaar!

Verblijven Vakantie naar Drenthe

 

Bungalow Drenthe

Ligging Vakantiepark Zonnetij

 

De ligging van Vakantiepark Zonnetij is zeer centraal voor je vakantie naar Drenthe. Het ligt namelijk tussen 3 Nationale Parken in, en in de directe omgeving vele Natuurgebieden. In de directe omgeving vind je bijvoorbeeld:

Ook kunt u vanuit Vakantiepark Zonnetij Museums, pretparken en Cultuurerfgoed bezoeken. Je komt tijd te kort er is zoveel te doen in Drenthe.
U kunt op Drenthe.nl kijken naar wandeltochten, fietstochten, activiteiten etc. die er in Drenthe te doen zijn.

Vakantiepark Zonnetij ligt in het buurtschap Lhee waar het lijkt alsof de tijd er heeft stilgestaan. Zandpaden doorkruisen dit dorpje en aan de Brink staan riet gedekte boerderijen van wel honderden jaren oud. Via de Es kom je in het bekende groene Brinkdorp Dwingeloo op 2 km. afstand. Hier staan winkels, diverse restaurants en leuke terrasjes rondom de Brink.

 

Vakantie in Nationaal Park ’t Dwingelderveld

NP ’t Dwingelderveld is ca. 3500 ha. groot. Een uniek Park met liefelijke vennen, oeroude Pingo’s, Grafheuvels, Bossen, Zandverstuivingen en enorme vergezichten over de heide. Door de wisselende Natuur is er ook een verscheidenheid aan Flora en Fauna. Het is enorm groot, wil je Rust, Ruimte en Relaxen? dit zul je zeker vinden in dit unieke Nationale Park ’t Dwingelderveld in Drenthe.

Op Vakantie naar Drenthe! Natuurlijk genieten op een kleinschalig Vakantiepark Zonnetij Dwingeloo Drenthe, ontspannen en relaxen in de mooie natuur.

 

vakantie naar drenthe- dwingelderveld

Welkom in de rust van Drenthe